Cum purtăm puloverul în acest sezon

A venit vremea să scoatem din dulap acel pulover pufos şi călduros care ne dă puterea să înfruntăm frigul de afară. Fie că este din caşmir, fie că este din lînă, puloverul este o piesă vestimentară care nu poate lipsi anul acesta din garderoba noastră.

Cu paiete, cu figuri de animale, cu dungi din piele, simple, maxi, nici nu mai contează sub ce formă îl aveţi, ci doar cum îl puraţi. Puloverele maxi se poartă cu blugi skiny sau pantaloni conici, chiar şi cei bărbăteşti. Este modul cel mai frumos prin care îţi pui în evidenţă silueta. Dacă mai adaugi şi o pereche de pantofi stiletto vei obţine fără greş un posterior ridicat şi ferm. În acelaşi timp dacă vrem să luăm puloverul şi la birou, îl combinăm cu o pereche de pantaloni conici.

Ceea ce nu trebuie să uităm în cazul în care dorim să ne luam colanţi, faptul că nu putem lăsa un pulover, oricât ar fi de lung, singur. Colanţii nu sunt pantaloni şi nici puloverul nu ţine loc de fustă. Dacă ţii neapărat să porţi totuşi la cumpărături colanţi împreună cu un pulover, de preferat cu desen sau maxi , pune o pereche de pantaloni scurti. Dacă sunt de blugi, ai grijă ca cizmele să fie cowboy sau still UGG. Singura scăpare ar fi ca puloverul să fie maxi. Adică suficient de lung cât să semene cu o rochiţă maxi.

Şi să nu crezi că nu poţi fi elegant cu un pulover. Dacă alegi unul din caşmir, cu mâneci trei sferturi şi o pereche de pantaloni conici, asa cum vedem şi în colecţia Elie Saab toamnă-iarnă, accesoriile elegante o să întregească o ţinută perfectă pentru o seară importantă.

Nu uita de colecţiile toamnă-iarnă Chanel, Burberry Porsum, Balenciaga, Jil Sander şi cel mai important, de personalitatea ta. Toate îţi vor da posibilitatea să nu dai greş niciodată când ieşi din casă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *