Cine a pus femeia in drum?

A fost o data ca nicioadata…un barbat pe nume Adam. Ei bine si acest Adam se simtea singur si a cerut o ceva langa care sa isi spuna ofurile si care sa ii tina de cald noaptea. Asa a aparut femeia. Sa ii spunem Eva. Si de aici au aparut toate sentimentele din lume. Suferim cand suntem singuri, mintim, iubim, protejam. Curg prin noi mii de sentimente in fiecare zi.  Si asta doar pentru ca doua suflete le-au dat nastere acum ceva ani.

Rolul femeii si sarcinile acesteia au luat nenumarate forme. De-a lungul istorie am fost tinute acasa pentru a face mancare. Cand casa a luat proportii am trecut si la curatenie. Mai tarziu am fost nevoite sa intelegem si barbatul. Sa il descifram, sa ii fim alaturi si sa il facem multumiti de noi. Ne maritam devreme pentru a fi cat mai frumoase ca niste bijuterii pentru domnii de langa noi. Am ajuns foarte pretioase. Gatite cu frizuri simple, imbracate atat cat sa nu provoace atentia celor din jur, perlute la gat si am am ajuns in era Barbie.

Acum in 2012 suntem atat de nesigure si atat de singure. Ne trezim dimineata pline de speranta si de vise ca vom realiza multe vise intr-o zi, vom putea fi femei si barbati in acelasi timp. Cand suna telefonul vom gasi timp, rabdare si intelegere pentru el-ul din viata noastra. Trebuie sa fim femei de casa sau doar de cariera? Sau putem avea ambele vise? Putem avea si iubire si cariera?

Cand ceasul iti suna si afara nici macar nu se vede soarele, cand ai doar 22 de ani si esti plin de viata, iubire si vise. iti doresti sa ai tot cat mai repede ca pe o dovada ca poti. Este un tip de rasplata ca faci bine ceea ce faci. Dar pana apuci sa faci 23 realizezi ca ai mai ramas cu un vis, cateva cearcane,  multa iubire si cateva bagaje intr-o boxa.

Dar barbatii oare ce vor de la femei? Copii, casa curata si mancare, iubire si siguranta sau doar pe cineva cu care sa scoata trei cuvinte intr-o zi?

Poate ca nu stim mereu ce vrem unii de la altii, dar si cand aflam ar trebui sa spunem cat mai repede pentru ca viata e frumoasa si timpul este scurt. Si ghicitoarele sunt scumpe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *