Singura?

Singura? Nu e nicio problema.

 

Te-ai trezit singura vineri seara cand totii prietenii tai si-au facut deja planuri cu persoana iubita sau pur si simplu nu sunt in oras? Nu intra in panica. Poti face multe lucruri amuzante de una singura.

Pasul numarul 1: da muzica tare, dar nu prea tare. Incearca sa creezi o atmosfera frumoasa si calma in camera. Daca esti singura acasa poti face o baie lunga si cu multa spuma.

Ai putea sa iti pui gandurile in ordine. Nu este moment mai bun sa te gandesti la tine decat atunci cand esti sigur ca nu te va deranja nimeni pe o durata mai mare de 2 ore. Ai putea chiar sa iti faci diverse planuri sau sa descoperi ca nu ai mai facut de mult ceva ce iti place cu adevarat.

Poate biblioteca ta iti simte lipsa. Lasa pentru o seara retelele de socializare si citeste o carte frumoasa care sa te faca sa visezi frumos. Redescopera dragostea din carti si din marile povesti de iubire.

Savureaza un pahar cu vin si vizioneaza un film dragut. Prin aceasta activitate iti vei delecta toate simturile si in plus vei avea un somn linistit si plin de idei dragute pentru a doua zi.

Inchide telefonul si usa. Nu lasa nimic sa iti umbreasca o seara cu tine. Intotdeauna se gaseste cineva care sa sune chiar si pentru un nimic. Nu existi in aceea seara. Gandeste-te ca la o mica aventura in cautarea ta. Sau de ce nu, redescoperirea ta.

Si daca tot esti singura incearca sa privesti viata asa cum este. Nu cauta in timpul liber intrigi pentru colegele de la birou, faci riduri premature, nu te gandi la lucrurile neplacute care ti s-au intamplat in decursul saptamanii, fac parte din trecut. Incearca sa iti aduci aminte de tine, de lucrurile care iti plac si de lucrurile pe care ai vrea sa le incerci.

 

Acestea sunt doar cateva lucruri pe care le poti face de una singura intr-o perioada in care toata lumea lumea este agitata  sau pur si simplu prietenii tau nu au timp de distractii.

Comments

  1. cravatarosie

    Foarte frumos. Si eu mai tanjesc dupa aceste momente cateodata. Dar si cand prind momentul, inchid tot si ma relaxez total 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *