Cum sa porti colantii

Iubesc sa citesc reviste despre moda, ce se mai poarta, cine ce colectie a mai scos. Dar caut mereu acele randuri in care editorii sa spuna cum, cand si unde este indicat sa purtam acele tinute. Dupa cum am observat pana acum chiar si vedetele din intreaga lume au lipsa de imaginatie sau pur si simplu nu inteleg conceptul unui anumit stil si fac gafe. . Nu este o rusine sa nu poti sa iti imaginezi cum arati intr-o tinuta. De aceea datoria editorilor din revistele de moda este sa dea o mana de ajutor si sa explice detaliat ce sa faci si ce sa nu faci cu accesoriile, rochile, picioarele, etc.

asa nu  Astazi vreau sa vorbim despre colanti si pantalonii super slim. Sunt doua lucruri total diferite. Colantii nu sunt pantaloni, prin urmare trebuie sa ai fundul acoperit de ceva. De exemplu o camasa maxi, masculina, tricou maxi sau normal, dar cu un pulover maxi, un pulover maxi. Colantii se poarta pe zi in oricare din exemplele de mai devreme. Ii poti lua la plimbare, la o cafea, cand pleci cu trenul. Seara deja nu isi mai au rostul, deoarece daca iesi in oras ori pui un top lung care sa acopere fundul ori risti sa arati penibil. Sa nu te miri daca barbatii din camera incep sa se uite in alt mod la tine.

Pantalonii super slim sunt alta poveste datorita faptului ca sunt pantaloni. Prin urmare pot fi asortati si cu ceva care nu acopera fundul fara a da impresia ca esti vulgara. Ii poti lua de dimineata pana seara. Nu ii combina insa cu ceva care lasa aripioarele la vedere. Din nou vei da semn de vulgaritate. Poti sa iti pui sanii in valoare la astfel de pantaloni. Dar sanii vor fi subiect de discutie in alt post.

 

Depinde doar de tine cum vrei sa te perceapa ceilalti. Chiar daca ne incurajam  in fiecare zi ca nu ne intereseaza ce spun ceilalti despre noi, in adancul sufletului stim ca orice cuvant si orice privire ne poate jigni sau ne poate face sa ne simtim cele mai frumoase.asa da

Comments

 1. Greta

  In sfarsit, cineva care a inteles care e treaba cu colantii. Am vazut nenumarate persoane care poarta colanti de proasta calitate prin care se vede tot si se mirau de ce le agaseaza barbatii pe strada. Din punctul meu de vedere, a purta asemenea colanti cu posteriorul neacoperit e echivalent cu a iesi in dresuri pe strada.

  1. cravatarosie

   Corect, cea mai corecta afirmatie despre colanti. Exact aceasta este si parerea mea.
   Daca tot porti colanti macar sa fie posteriorul acoperit. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *