Răutatea zilei de marți

Acum ceva timp am văzut un anunț de înscriere într-o competiție numită Glamour Street Fashion Show. Abia așteptam să văd cum va decurge gala și cum se vor îmbrăca tinerele, dat fiind faptul că pozele pentru intrarea în competiție păreau promițătoare și fetele care se înscriseseră aveau ceva frumos în ele.

Aseară am văzut prea puține poze în social media pentru cât de în serios au luat concurentele această competiție pentru o pungă cu farduri. De dimineață am zis să caut mai asiduu poate am fost eu prea obosită. Tananana. Am găsit pe site poze de la gală. Atunci ochii mei au plâns. Nu înțeleg unde concurentele s-au pierdut pe sine și modul în care simt ele și au clacat. Fiecare team leader a acordat atenția necesară event-ului și s-a îmbrăcat așa cum o face zilnic pentru fanii lui. In schimb concurentele se pare că au fost private de oglinzi înainte de a păși pe podium se pare. Eu mă așteptam la mai mult, mai frumos, mai stilat și mai diferit. Nu ținute parcă decupate dintr-un număr ELLE, copiat de pe Pinterest sau de la o vedeta care are 10% ținută și 90% atitudine. Din numărul total de fete de aseară doar 10% au fost fericite de modul în care arătau și mulțumite cu ele. Restul erau crispate, într-o concurență nedeclarată cu team leader-ul echipei din care făceau parte sau al altei echipe. S-au sabotat nemaicrezând în ele și în cine sunt ele.  Asta mă duce cu gândul la toate fetele care au impresia că sunt singure pentru că nu au sânii mari. Sau că nu fac parte dintr-un anumit grup pentru că nu au haine care să coste cel puțin 1000 de lei bucata.

Personal mă declar tristă să văd cum dorința de acceptare într-un anumit cerc este mai mare decât simțământul tău personal. Voiam să văd adevăratele ținute așa cum simt ele. Am aplaudat simplitatea și atitudinea celor care au reușit să urce pe podium cu viața lor și cu imaginea lor. Pentru petice și aplauze false apăsați tasta FAKE.

P.S. : câștigătoarea competiției a fost superbă, minunată și a demonstrat doua mari lucruri. 1. Eleganța și simplitatea nu vor muri niciodată. 2. Să nu încerci niciodată să fii altcineva.

830f287f506e61e0cce8f64a58718eda

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *