Rămâi cu bine 2017! Bun venit 2018!

Sunt convinsă că anul 2017 a fost pentru mulți un an bun, foarte bun sau din păcate un an greu și plin de momente grele. Dar a trecut și acum avem alte 365 de zile în care putem să facem mai bine sau putem să ne bucurăm mai mult de cei dragi.

2017 a fost pentru mine un an plin de evenimente. Dacă mă întreba cineva în iunie cum a decurs prima jumatate a anului nu știam ce să răspund. Eram așa confuză și plină de îndoieli că nu știam ce caut eu în viața mea. Dar acum după ce am tras linie am realizat că anul care a trecut a fost unul din acei ani în care îți dai seama cât de mult ai crescut, ca om, dar și profesional.

In luna mai mi-am schimbat locul de muncă după aproape 5 ani. Nu m-am gândit nici măcar o clipă că mă pot atașa atât de mult de niște oameni cu care am împărțit și bune și rele. Cu mâna pe inima, deși eu mi-am dorit acea schimbare, vă spun că am suferit mult până m-am despărțit de colegii mei de la fostul loc de muncă. Mi se părea că plec în celălalt colț al lumii și nu aveam să îi mai văd vreodată. Multă lume mă întreba de ce atâta suferința. După multe zile mi-am dat seama că sufeream atât de mult că nu le mai eram colegă deoarece alături de ei am crescut, ca om și profesional. Am avut șansa să lucrez cu cei mai buni oameni din industrie și să învăț lucruri pentru care mulți ar face orice să le afle. In același timp acei oameni, aleși parcă în același tipar, aveau darul să te facă să te simți ca într-o familie. Eram o familie și cred ca oricine care părăsește familia suferă. Chiar dacă nu mai suntem colegi de 8 luni, ei au rămas a doua mea familie și cei mai buni prieteni. Am învățat alături de ei ce înseamnă puterea unei echipe.

De 8 luni fac parte din altă echipă foarte bine sudată și cu oameni de la care am miliarde de lucruri de învățat. O echipă frumoasă, diversă și care îmi oferă provocări zilnice    într-un ritm în care îmi depășesc mereu limitele.

In 2017 am câștigat oameni, am câștigat prietenii, am câștigat experiență, am câștigat mai multe ore pline de dragoste din partea amoarei mele și cred că la fel de important ca restul este și faptul că m-am recâștigat pe mine. Mi-am readus aminte cine sunt și încotro plecasem.

Dragă 2018 eu sunt pregătită pentru tine. Am o agenda frumoasă în care am de gând să îmi punctez foarte bine țelul fiecărei zile. Și de data aceasta nu mai scapă nici măcar o idee. Că știi cum este: nu știi dacă e bine dacă nu încerci. So let’s do this!

#2018 start

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *