De ce e nevoie de Digital Divas?

Uneori nu stim ce ne lispeste pana nu primim. Acesta este al saselea an in care avem Digital Divas, evenimentul care premieaza cele mai bune bloguri si vloguri din Romania pe categoriile beauty si fashion. Si asta e un lucru bun, frumos si care ne lipsea. Zic ca ne lipsea pentru ca orice femeie cauta noi moduri de a se coafa sau de a se machia si nu de putine ori cauta chiar pareri despre anumite produse inainte de a le achizitiona. Asa au aparut cele care nu au trac de camera sau cele care stiu cum sa puna in cuvinte experienta cu un produs de beauty si ne ofera constant pareri si experiente.

Poate multi din voi aveti impresia ca a fi bloger sau vloger este cat se poate de usor si o poate face oricine. Daca e asa atunci va provoc sa creati continut si sa ajungeti in cel putin 1 an la 10.000 de urmaritori pe o retea de socializare. Nu veti reusi decat dupa multa munca si cercetare. De ce? Pentru ca in 2018 consumatorul vrea cel putin o data la 2 zile ceva nou de la cel pe care il urmareste. Vrea sa stie orice, fie ca il place fie ca nu. Zic 2 zile cu indulgenta deoarece tinerii pana 25 de ani vor sa vada ceva nou in fiecare zi si daca se poate in fiecare parte a zilei. Suntem conectati la atat de multe medii si la atat de mult continut de toate tipurile incat creierul nostru devine un devorator de nou. E ca atunci cand eram mici si nu intram in casa pana nu se spargea gasca sau nu terminam jocul. Adrenalina de a sti tot ce misca in mediul tau devine din ce in ce mai mare in ultimii ani.

Va recomand cu drag sa fiti deschisi pe langa carti, ziare si tv sa cautati continut si in online. Exista multe persoane care au o mare de informatii pretioase si pe care le ofera gratis pentru voi. Sa fiti up to date cu tot ce misca intr-un anumit domeniu, cu noile tendinte, cu experimente de beauty sau chiar idei indraznete de fashion.

Pe 24 aprilie o sa fiu la Digital Divas de unde o sa va tin la curent cu tot ce se intampla in materie de beauty si fashion. Abia astept parerile tuturor cu privire la temele din acest an si da, mor de nerabdare sa o aud si vad pe Diana Cosmin.

Mai multe despre event aici .

Si mai multe despre evenimnet in ziua de 24 aprilie pe pagina mea de Instagram.

Digital Divas

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *