Ce protectie solara mai folosim

Sunt încă la mare când scriu aceste rânduri şi sunt chiar pe plajă. Anul acesta am cumpărat mai mult de o cremă pentru plajă deoarece gama era atât de variată şi eu atât de fixistă că am zis gata incerc mai multe branduri. Am luat cremă cu protecție solară de la Cosmetic Plant, de la Elmiplant, de la Garnier si ulei de la Nivea. In trecut am avut Avene şi a fost exceptional. Costă mult, dar face fiecare bănuț. Mai ales dacă aveti o piele sensibilă. Pentru pielea grasa e cam grea şi exista riscul sa faceți coşuri sau puncte mici de grăsime. Dar pentru cateva zile pe an eu zic ca merita sacrificiul.

Ne intoarcem la cele 3 creme si ulei accesibile ca pret şi cu factor de protecție 50.

-Cosmetic Plant a fost o crema buna care te protejeaza impotriva arsurilor, hidrateaza pielea, nu ramane unsuroasă si nu am facut cosuri sau puncte mici de grasime.

-Elmiplant si-a facut treaba excelent impotriva arsurilor. Nu am facut cosuri si hidrata foarte bine pielea. Ce nu mi-a placut a fost ca la primul contact cu apa sau transpiratia se prelingea pe tine. In acelasi timp nu intra total in piele si se strangea in scuame mici si inestetice.

-Garnier a avut plus la toate categoriile. Proteja, hidrata, nu era unsuros si intra repede in piele. Daaaar procesul de bronzare era mai lent.

-Nivea, desi este brandul meu de suflet, a avut plus pe aproape toate categoriile. Hidrata perfect piele, nu am facut cosuri sau puncte de grasime, bronzul s-a asezat ca in reviste, dar intra greu in piele. Fiind ulei ma asteptam la asta, dar la un moment devine obositor sa tii de un pahar cu ambele maini sa nu ti-l pui in brate.

Produsul castigator a fost Garnier pentru mine. O sa mai incerc si alte produse deoarece vreau sa il gasesc pe cel mai bun pentru pielea mea grasa si sensibila. Si da am stat mult la mare ca sa am timp sa le incerc pe toate. 😊

Voi ce protectie solara folositi si de ce ati ales brandul respectiv?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *