Cadoul mult dorit

Spre deosebire de domni, noi doamnele ținem minte toate dorințele care se ivesc de-a lungul unui an, le analizăm și le punem în practică la momentul oportun.

Ca să nu lungim povestea, tânărul meu viitor soț este foarte pasionat de senzațiile care ridică adrenalina, dar care să nu implice pus viața în pericol ( săritul cu parașuta de exemplu). Într-o excursie de o zi la Bușteni, după ce a tras cu arma cu bile mi-a venit ideea să caut un loc în care să tragă cu o armă adevărată.

I-am spus cu o lună înainte să nu își facă planuri de ziua lui că nu e acasă. Paaac a început să își facă mii de gânduri în privința surprizei.

Ziua X a venit și ne suim în mașină. La 12 trebuia să fim pe strada Valea Cascadelor 21k. Bucureștean fiind a început să caute în minte ce se află acolo și să fie cadoul lui. Doar depozite de gresie și faianță îi veneau în minte. 😂 Pe drum l-a sunat și nașul nostru și a facut mișto că îi fac cadou o renovare.😂 Nooop.

Am ajuns, am oprit și a văzut un depozit de marfă. Fața lui nedumerită a fost neprețuită. Când a aflat unde mergem deja împușca imaginar toate țintele. Am dat 300 și ceva de lei amândoi pe armă și câte 25 de gloanțe de căciulă. Noi am stat 30 minute amândoi fiecare cu ținta lui. Inainte de a trage ți se face un instructaj și ai asistență pe toată durata tragerii.

Vă las mai jos câteva poze și un video să vedeți cum ne-am distrat noi.

Ii găsiți la linkul acesta http://www.shootingrange.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *