Ultimele descoperiri de beauty

Vine vara bine-mi pare, Luciana are alergie la soare. 😂 In ultimii 5-7 ani a început să îmi placă și mie vara. Nu am iubit nicio secundă rochile, sandalele sau orice ține de vară. Dar cum nu te poți ascunde în casă 3 luni pe an,în fiecare an, am început să testez produse care să mă facă să arăt bine la 35 de grade.

Tenul meu este mixt: gras în zona T și uscat în rest. Scalpul meu transpiră mult, am alergie la soare și porii se transformă în găuri negre intergalactice. Acestea ar fi câteva din motivele pentru care vara nu a fost anotimpul meu preferat. Acum il tolerez😂.

Pentru păr am descoperit șamponul de la Wella, gama Fusion. Este scumpicel, dar părul meu arată foarte bine. Este mătăsos, strălucitor, puternic și arată sănătos. Este undeva la 31-35 de lei. Eu l-am luat de la Farmacia Tei, dar se pare că si cei de la Xpert Beauty au prețuri bune.

Wella Professionals

Produsul următor este un gel de curățare a feței de la SVR. Varianta pe care am luat-o este pentru ten sensibil-gras. Curăță impuritățile de peste noapte și de peste zi. Nu am încercat dupa un machiaj, dar sigur ar face față. Are un miros puternic de curățenie. Nu știu să îl descriu altfel. Își face treaba bine și nu usucă tenul. Asta era una din cerințele pe care le aveam. Am dat 45 de lei de la Farmacia Tei.

Gel de curățare SVR

A treia și cea mai importantă descoperire este crema de față cu protecție SPF 50, de la SVR. Are o textură ușor spumată, intră foarte repede în piele și nu curge. Oricât ar fi de cald afară nu curge pe față, nu se strânge și te ajută să ai porii gata de poză până la 5-6 ore. Eu o sa recumpăr această cremă deoarece este fantastică. Crema ideală nu există și de aceea dacă sunteți afară la 30 de grade cu un ten gras, 5-6 ore, la un moment pe frunte va aparea puțin luciu. La mine cel puțin. Eu vara nu mă machiez, deci am doar această cremă pe față.

SVR Sun Secure

Acestea au fost ultimele descoperiri în materie de beauty. Totodată aceste 3 produse vor fi recumpărate deoarece își fac treaba și nu costă enorm. Un produs nu trebuie să fie exorbitant ca să fie bun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *