Un 2021 cu sclipici

De ce cu sclipici? Ca să ne vedem din spațiu dacă se poate. Să fim speciali 24 de ore, 7 zile pe săptămână.

Un articol mai proaspăt ca acesta nu am avut în atâția ani de blogging. Este aproape 6 dimineața și deja anul a adus o mare schimbare: am stat până atât de târziu. Eu de obicei pe la 2 eram în pat, demachiată și cu nasul în pernă. Anul acesta ne-am propus să ne distrăm mai mult. În primele 6 ore din an ne-a ieșit.

Am trecut anul în familie, acasă. Eu cu Luna în brațe pe canapea, o parte din oamenii casei pe balcon la artificii, unii prin casă cu paharele pregătite pentru șampanie. George a pregătit cel mai săltăreț playlist, am jucat și câteva sârbe, am tras și două-trei chiuituri, am urat cele frumoase și comunității de pe Instagram. Practic am bifat atat de multe lucruri într-un timp atât de scurt încât o să fiu tentată să mă forjez tare anul acesta. Trebuie să nu uit să iau și pauză ca să nu mă ard repede.

2021 să fii magic că eu am planul făcut.

Comments

  1. InstaPress

    Frumoasa si luminata inceput de an! Asa trebuie sa fie anul 2021 pentru toti. Cu mult sclipici si materializarea planurilor. Speram ca vom reusi sa ne facem visele realitate si ca vom fi toti mai fericiti decat in 2020. La multi ani!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *