Nu ne aparținem

Vă scriu dintr-o curte, de lângă niște tradafiri, din județul Arges. În spatele meu oamenii joacă table, se uita la apus, ascultă râul care trece pe lângă casa unde suntem cazați și fac glume despre cine urmează să piardă.

Uitandu-ma la toata lumea mi-am dat seama ca nu ne apartine nimeni. Doar noi noua. Nimeni nu ne e dator sa ne fie alaturi, sa ne iubeasca, sa ne fie prieten sau sa ne inteleaga. Totul pleaca tot de la noi. Ce oferim aia primim. E cliseic, stiu, dar asa este. Faceti experimentul o perioada. Traiti fara asteptari din partea oamenilor de langa voi si veti vedea ca tot ce oferiti neconditionat, asta o sa primiti instant. E fix ca un boomerang treaba asta cu energiile.

O copilarie intreaga nu mi-a placut sa imi impart prietenele cu altii, sora cu prietenii, mama cu sora si tot asa. Am avut acest obicei si adult fiind. Nu imi amestec prietenii unii cu altii pentru ca nu imi place sa ii impart. Inca ma mai impinge gandul ca imi apartin. Ca atentia lor e doar a mea si orice sentiment ii incearca trebuie sa il vad. Dar de fapt tot ce vreau este sa fie fericiti si sa zambeasca pana ii dor urechile. Fericirea lor e molipsitoare si de fapt cu asta caut sa ma incarc de la oamenii mei: cu zambete. Chiar si unele experiente sunt doar ale mele si aleg sa le impart sau nu. Pentru ca la finalul zilei nimeni nu ne apartine. Tot noi cu noi ramane

Comments

 1. dyi

  Felicitari pentru acest articol plin de intelepciune! Acest articol pune in lumina adevaruri despre lumea din jurul nostru si este o binecuvantare sa auzim astfel de discursuri. Sper sa ne inspire sa actinuam si sa continuam sa ne dezvoltam frumosul acestei lumi.

  1. Post
   Author
 2. Agentie SEO

  Un mesaj minunat! Ce mai frumos este sa te bucuri de momentele cu cei dragi si sa fii prezent in fiecare moment! Rămânem cu toții ca prieteni și familie, ne învățam unii de la alții și împărtășim experiențele. E minunat când constatăm cât de mult ne poate oferi prezentul și câți oameni interesanți putem cunoaște în călătoriile noastre. Enjoy The Moment!

 3. card recenzii google

  Imi place mult cum ai descris atmosfera din curtea ta din judetul Arges. Parca simt si eu mirosul delicat al trandafirilor si sunetul linistit al raului. Este un loc perfect pentru a te relaxa si a te conecta cu natura si cu tine insuti. Si eu sunt de acord cu tine, trebuie sa invatam sa ne inaltam unul pe altul si sa oferim iubire fara asteptari in schimb. Am invatat si eu intr-un final ca la finalul ziua doar noi cu noi ramane. Asa ca e important sa ne iubim si sa ne sprijinim unii pe altii cu adevarat. Iti doresc multa pace si fericire in curtea ta minunata!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *