Stop!Aici imaginatia. Lenea la control.

Ne trezim de dimineata, ne spalam pe ochi pe fata si ne asezam pline de noi idei in fata sifonierului. Stai! Nu facem toate lucrul acesta? Cam nu in ultimul timp.

Observ din ce in ce mai mult fete care isi pierd interesul pentru ele, fete care inchid imaginatia intr-o cutie si ii dau drumul in lacul uitarii. Stop! Stop acestui manifest de autouratenie, de autofrustrare!  Nu ai multe haine in posesie si nici bani? Nu este sfarsitul lumii. Inca mai exista second-handuri. Cauti ceva care sa nu fie prea mare de tine si nici prea deteriorat si il modifici la o croitorie. Poate chiar tu daca ai putina indemanare. Nu e greu. Uneori trebuie sa adaugi putin pentru a obtine mult. Nu ai imaginatie? Nici aici nu se sfarseste lumea. Ia o revista, cauta pe siteuri care se ocupa de asortarea hainelor si inspira-te. Nu copia. Poate nu iti sta bine ceea ce vezi tu acolo. Acele combinatii au fost gandite pentru modelul respectiv. Si la urma urmei sincer, nu sunt toate prea inspirate sau prea confortabile. Deci tu vezi si incepi sa iti pui imaginatia la treaba. Vei vedea ca poti sa iti creezi propriul stil. Nu e greu.

Am fost la teatru luna aceasta de trei ori. Cred ca foarte multe fete au uitat faptul ca teatrul este un loc unde blugii trebuie sa ramana acasa, tricoul de mers pana la magazin ramane pe scaun. Poate nu esti in dispozitia unei tinute asa cum cere locul, dar un pantalon drept, un toc mic si o camasa nu incurca pe nimeni. Un machiaj de zi si parul oarecum aranjat, nu au omorat pe nimei.

Acum o sa imi spuneti: cine ma vrea ma place si asa. Nu trebuie sa ma imbrac frumos cand ies din casa, doar ca  sa le fac pe plac ochilor din jur. Nu asta este ideea dragilor. Ideea este sa incepem sa ne punem din nou in valoare intr-un mod frumos. Sa fim atractive, nu dezbracate! Sa ne simtim frumoase, nu imopotonate si inconfortabil!

Comments

  1. melicovici

    Mi-aplacut postarea asta. Esti foarte optimista,felicitari. Pe langa pagina mea principala de opinii si creatie,incerc pe un blog al meu nonconformist sa determin femeile,in general,sa fie atente cu ele…adijune.blogspot.com

  2. cravatarosie

    chiar daca le au din mall sau de firma, multe fete su uitat sa poarte ceea ce vor ele. sunt multe fete care nu stiu sa combine accesoriile cu imbracamintea. in acest caz cred ca sunt de vina si modelele pe care si le aleg.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *