Pentru Bucuresti

De ce vrea toata lumea sa ajunga in Bucuresti? Este simplu. Pentru cei aflati deja in Romania, acesta este orasul acela mare la care viseaza inca de mici. Nu iti doresti o intalnire cu perna pentru ca lumina, oamenii si amintirile care vor urma iti tipa tare la geam.

Aici strazile sunt luminate cu ceva magic, oamenii se distreaza sau sunt mereu  grabiti sa ajunga undeva. Viata merge mereu mai departe. Merge mereu in puburi pline de lume, in cluburi pline de distractie, in locuri frumoase si pline de cultura, zambete si voie buna. Nu merge prost imbracata, ci doar adecvat.

Revizie vizuala.  Sambata seara, in functie de varsta si de preferinte, toti ne indreptam catre ceva. Daca e toc de 10 si rochie de seara we shall party in Bamboo Club. Sigur nu regreti o secunda acolo. Daca e ceva elegant dar fara multa pregatire dai o fuga in centru vechi. E plin de puburi care garanteaza distractia in 100 de oameni. Pentru restul lasam cafenelele care au parte de discutii emotinante sau despartiri bruste, lasam restaurantele si luna romantice pe drumuri. Mai precis lasam viata sa mearga mai departe, dar care cu siguranta in Bucuresti merge in lumina si fara izolare.

Pentru Bucuresti lasi oboseala oriunde. O ascunzi ca pe ceva misel si fugi cat poti. Tot pentru cutia aceasta fermecata lasi inhibitiile, pesimismul si iti chemi ambitia si rabdarea la atac.

Pentru Bucuresti zambesti in fiecare clipa, porti tocuri inalte, rochii aproape tot timpul si melodia L.O.V.E este ritmul serii.

 

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *