Cand experienta nu isi spune cuvantul

Experienta este un atuu in zilele noastre. Experienta in sine este o succesiune de activitati si intamplari din care te-ai maturizat si care te ajuta sa stii mai bine cine esti si ce anume vrei sa faci cu tine.

Experienta in viata de zi cu zi este aceeasi ca cea in moda. In fiecare zi inveti cate ceva despre tine si despre ce anume te reprezinta. La munca in schimb inveti sa iti faci treaba mai bine, realizezi daca iti face placere ceea ce faci sau poti observa cum firma in care lucrezi se scufunda ca o nava deoarece lipsa de experienta este clar expusa. In moda experienta isi spune prin alte metode cuvantul. Poti aborda stiluri care nu te reprezinta doar pentru ca sunt mult prea,,cool” sau pentru ca iti place sa fii gadilata cu atentia celorlalti. Nu exista in fashion lege scrisa sau nescrisa care spune ca nu poti aborda noul altuia. Dar cand adopti o noua tunsoare sau un stil de combinare al hainelor incearca sa abordezi si altfel atitudinea ta. Hainele nu se poarta doar cu stil. Se agata pe tine din atitudine.

Diminetile, starile de rau sau bine conduc la imbinarea culorilor. Asa cum ne simtim bine intr-o pereche de balerini, atunci sa ne simtim bine si cu rochia vintage din sifonier. Si daca nu te reprezinta ce rost are sa o cumperi? E la moda starea de bine nu chinul zilnic.

Nu de multe ori visam sa facem ceva in viata noastra care are nevoie de multa experienta. Dar posibilitatea de a strange cativa ani pe o bucata de hartie in domeniul respectiv este pur si simplu un vis. Poate. Sau poate nu. Putem pune frumos si elegant tocul in prag si sa insistam pana la acceptare.

Vreau sa vad cat timp ne este necesar pentru a ajunge acolo unde ne dorim. O sa bat la fiecare usa care are acel ceva pe care il caut. Si in fiecare zi o sa abordez situatia cu diplomatie si respect. Pentru munca si visul meu.

Voi de cat timp ati avut nevoie pentru a ajunge sus? Sau macar inside?

Comments

  1. aburicka

    zici lucruri foarte adevarate acolo, reale !! ideea e ca doar un pas mic, pana la urma, e necesar, pentru constientizare si anume : ratiunea !! multe persoane isi fac sabloane de imagine, dupa ceea ce ‘standardul lor neuronal’ le permite !! si atunci orice e ‘moda’ trebe purtat, dupa acel (mic) neuron! nu judec, dimpotriva! ce ai scris tu aici, mi se pare un fel de semnal, de strigat, catre ceilalti!! eu imi permit sa strig ( a se citi urlu !!) catre media care nu face altceva decat sa promoveze aceasta gandire slaba, superficiala, care n-are legatura cu bunul gust, cu minimum de ‘civilizatie sociala’ dupa care tanjim noi cu spor !! oricum ma bucur tare ca exista-cel putin in jurul meu- atat de multi tineri frumosi, ca gandire si ca valori !!! si, da!! ‘IMPREUNA ‘ este ceea ca va doresc din suflet si ceea ce reprezinta anihiliarea uratului de catre FRUMOS !!! 😉 ;;) zic si io!! pup cu drag!!

  2. cravatarosie

    si eu te pup si ma bucur ca si tu vezi cum toti vor sa fie mai ceva ca in armata. eu asa o vad. daca ma plimb prin parc toate sunt imbracate la fel, rase pe o parte a capului, dar ele nici nu stiu ce vor sa faca in viata.
    Sper sa reusim sa facem toti ce ne propunem in viata, ca daca nu, intru in politica :)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *