Scurta descriere

Sunt femeie. Prin urmare pot sa fiu gratioasa si sa stiu sa imi asez picioarele, mainile, parul si privirea in public. Pot sa fiu o gazela misterioasa. A bitch laugh. Te poti rasuci la 360 de grade ca sa iti dai seama daca glumesc sau daca ma uit dupa tine. Sau pot pur si simplu sa ma dau barbata si sa scot o tigara, ca sa ascund ca nu stiu unde sa imi pun mainile cand ies din casa, sa port pantaloni pentru ca vreau sa vorbim de la egal la egal, sa imi prind parul razlet pentru ca oricum oamenii intorc capul si sa ma uit cum vreau la tine. Se numeste brutalitate.

Sunt femeie. Imi place cand imi aduci flori, dar ma dau de ceasul mortii cand trebuie sa le arunc si ma gandesc ca mai buna era o bratara, o esarfa, ceva. Imi plac filmele de dragoste nu pentru ca vreau sa fim ca doi necunoscuti care se vad o luna la filmari, ci pentru ca ne da idei ce chestii   mai putem face unul pentru celalalt.

 Marie Claire US 2012
Marie Claire US 2012

Sunt femeie. Dar asta nu inseamna ca am visat toata viata la o gama variata de cratiti si seturi de farfurii, la o bucatarie mare si la cinci copii. Vreau sa imi castig singura banii de buzunar si de chiloti. Vreau sa fac ceva cu visele mele nu cu ale altora.

Sunt femeie. Nu iubesc crema de corp si de maini pentru ca asa am fost programata. Ma gandesc ca atunci cand o sa ma iei in brate sau de mana sa nu ai impresia ca ai luat un mop.Si pentru ca imi place sa ma admir. Este frumos, dar dureros pe 10 cm in plus, dar privirea din ochii tai cand vezi ce forma ia corpul meu face toata afacerea.

Sunt femeie. De genul meu sunt multe si fiecare vine la pachet cu instructiuni de folosire. Ne place inghetata, ne place ciocolata si jelim colaceii dinainte sa facem ceva pentru a-i omori, ne place sa stam la salon, sa dam vina pe minutele in plus furate de traficul  infernal, sa ne plimbam si dimineata si seara si vara si iarna, sa fie ca noi, dar uneori si ca voi, sa vrem multe, dar de fapt putin, sa vorbim 50 de minute din 60, in restul asteptam reactii.

Sunt femeie. Si asta poate sa insemne multe. Dar as prefera sa se inceapa cu ambitia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *