O forma de intimitate

Draga tu,

Asa mult iubesc vantul. Cu tot ce aduce: frig, teama, bucurie, frunze, praf. Si il iubesc si mai mult cand vine pasnic cu soarele in carca. Iti aminteste de prezent. Sa il simti. Sa fii. Sa fii aici si sa simti cum iti bate inima si cum respiri. Sa iti vezi ochelarii de la nas si sa realizezi cum te uiti prin ei si cum ochiul tau se simte bine.

pinterest.comIeri am iesit din casa dupa multe insistente. Am ajuns la mall in speranta ca ne vom uita la un film. Dupa coada imensa care s-a aratat in fata noastra ne-am multumit cu o pereche de pantaloni. Frumosi ca sa fiu sincera. Dar in suflet am plecat speriata de ceea ce am inceput sa vad din ce in ce mai des. Este poate doar o parere. Sau poate, cum ar spune terapeutii, este de la vremea de afara. Am vazut o tanara si frumoasa mamica impreuna cu alte 3 prietene si consortii fiecareia plimbandu-se pe langa vitrinele magazinelor. Cara obosita si plictisita un copil care sugea adormit mai mult. Mergea si in acelasi timp tinea in brate si un copil cu o tata in gura. Nu am odrasla. Si nu ma vad prea curand cu ea. Dar si cand o sa il am o sa ii dedic tot timpul. Ii promit ca nu o sa fiu plictisita, ca nu o sa il arunc intr-o cabina cu o tableta in mana doar sa taca din gura, ca nu o sa ii spun ,,de aia,, pentru ca imi e lene sau comod sa ma pun la minte lui. Ii promit ca momentele alaturi de mami o sa fie memorabile si unice. Ii promit ca alaptatul se va face intre noi doi. Va fi momentul nostru magic. Momentul in care o sa ma uit cum o parte din mine ii ajuta sistemul sa creasca sanatos si puternic.O sa ii povestesc despre avioane, lume,mistere si arta. O sa ascultam o piesa frumoasa si o sa ne imaginam putin din viitor.

Pentru mine momentele si lucrurile intime ar trebui sa ramana intime mereu. Indiferent de moda, de timpuri, de greutati, de viata, de oameni. Intim este acel ceva care este magic. Magia nu se petrece in fata tuturor. Adevarul este ca trebuie sa fii vrednic de magie. 🙂

Draga tu, daca mai stim si putem sa fim umani, sa fim constienti, hai sa nu mai lasam marketingul psihologic sa ne joace feste.

 

Cu drag,

Lucille!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *