Bloggerii și moda

Sunt pline revistele de haine din noile colecții. E plin și Pinterest de poze și idei de ținute zilnice și pentru diverse ocazii. Amândouă au aceleași puncte slabe: sunt sărace în informații despre combinații între haine și când e cazul să utilizezi diverse piese vestimentare.

Acum nu sunt eu critic de modă, dar uneori mă dor ochii de ce văd la diverse evenimente, prin presă, pe Facebook și la televizor. M-am gândit la scuza perfectă: nu sunt bani să îți cumperi ce vezi în Vogue, nu avem evenimentele de amploare din reviste, nu suntem chiar așa mari amatori de vedete și nici nu găsim pe plaiul nostru tot ce zboară. Dar asta era acum mult timp. De cel putin 3-4 ani a prins din ce în ce mai mult amploare bloggingul și chiar mai nou decât el, vloggingul.

Pe vremea mea, bloggingul în România era mai mult un jurnal online sau un loc ieftin unde să îți scrii cartea și gândurile. Eu am blog de 8 ani de zile. L-am început ca exercițiu pentru a scrie știri cât mă pregăteam de facultate și în facultate. Pe lângă știri mai scriam și diverse gânduri care îmi treceau prin minte. Acum a rămas doar ultima variantă. Azi, în schimb, poți trăi din blogging, lucru care mi se pare excepțional. Pe lângă faptul că poți să faci o meserie care îți place, observ multe fete frumoase care oferă sfaturi și idei de ținute cu lucruri și produse pe care le găsești la noi în tară. Și în același timp le mulează pe evenimetele noastre, pe localurile noastre. Dacă lași puțin invida la o parte (femeile suferă de obicei de invidie 🙂 ) o să vezi că sunt multe bloggerițe care prin munca pe care o depun te ajută să ieși din casă fără să arăți ca Chewbaca. Pe lângă asta sunt multe tinere care își găsesc un model pe plan vestimentar.

Din partea mea pot doar să le spun bravo și să continue cu munca pe care o fac. Nu urmăresc eu multe astfel de bloggerițe, dar și cele pe care le am în listă îmi dau idei bune. Le-am păstrat și pe cele din străinătate, dar aruncați un ochi și în ograda noastră. E plină de idei frumoase și pline de putere.

Sunt curioasa voi ce bloggeri urmăriți? Din ce domenii?

20251360_10155427337379799_1367916534_o
Castelul San Jorge – Lisabona

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *