Tu ce ai cerut ultima data?

Sunt multe lucruri pe care le cerem de la un barbat. La inceput ii cerem sa ne arate cat de mult ne vrea in preajma lui. Aici apare procesul prin care el ne vaneaza si ca orice vanator apeleaza la toate armele din joc: flori care duc spre ,,cusca,, , mancare ce incita papilele gustative, putin dans, putina vorba cat sa faca maimuta din creierii nostri sa taca si alte cateva suveniruri care sa lase impresia ca am fost o prada grea. Dar dupa ce toate acestea au trecut apare partea in care incepem sa ne dorim mai mult, mai puternic si mai altfel.

Mereu in preajma unei aniversari sau a unor zile in care se celebreaza femeia/mama apar in urma unui marketing foarte puternic tot felul de dorinte care se presupune ca ar fi ale femeilor: masini, telefoane, calatorii scumpe si musai insotite de flori. Daca se poate sa fie cat mai mari si cat mai frumoase sa dea bine in camera. Zilele la spa sau la salon sunt deja apuse si ceva necesar. Nu mai intra in categoria cadourilor. Si daca o relatie merge mai greu spre deloc, vanatorul este pus sa aduc multe ofrande materiale spre primirea unei vieti mai calme in sanul caminului.

Tu cand ai cerut ultima data cadou o zi in care sa stati in pat si sa va priviti lung? Cand ai cerut sa te mai sarute ca in prima zi cand ai facut cunostinta cu buzele lui? Amintirile sunt acel tip de cadou care nu vin cu garantie din partea producatorului si care raman pe viata. Modul in care te face sa te simti in fiecare moment pe care il petreceti impreuna este cadou pentru suflet.

Fiecare cadou material pe care vanatorul il aduce pradei este bun daca vine pentru ca vrea sa va vada zambind. Nu sa va faca fericita. Asa cum zicea si Will Smith acum cateva luni: singuri trebuie sa ne facem fericiti. Nu este obligatia nimanui sa ne faca fericiti. Cu cat ma gandesc mai mult la asta cu atat imi dau seama ca are dreptate. Daca tu nu esti capabila sa te faci fericita cum ar putea un strain sa te faca fericita? Chiar daca ajunge sa te cunoasca, sa te aprecieze si sa te respecte, cum ar putea sa te faca fericita daca tu nu stii care e drumul catre acest sentiment? Tu iti asumi sa il faci fericit asa cum simte el fercirea? Nu cum iti imaginezi tu sau cum iti e usor, ci asa cum simte el.

Tu ce ai cerut ultima data de la omul de langa tine? Cateva clipe in care sa iti creasca tensiunea sau ofrande?

IMG_0564

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *