Ziua internationala a statului degeaba

16 ianuarie este Ziua internationala a statului degeaba. Am sarbatotit-o anul trecut pret de 10 minute pe balconul companiei impreuna cu ele. Doua persoane magice care au aparut de dupa un perete intr-o zi de primavara. Am zis noi din ziua aceea sa incercam sa ne vedem in fiecare an in data de 16 ianuarie. Orice ar fi.

Ieri a fost 16 ianuarie. De cand m-am trezit am avut un zambet larg pe fata. Nu ne-am mai vazut de o luna. Trebuia sa ne vedem sa facem poza anuala de Ziua Internationala a statului degeaba. Era ziua aceea din an in care lasam totul balta pentru 3 minute cat faceam 3-4 poze. Nu ne stim din copilarie, nu am lucrat 10 ani impreuna, dar ne dam putere si ne intelegem atat de bine incat imi dau seama ca atunci cand ai impresia ca nu stii cum naiba ai ajuns intr-un anumit loc trebuie sa ai rabdare sa vezi daca nu cumva ai ajuns totusi bine. 

Poza anuala a fost realizata si ne-am propus ca anul viitor sa o sarbatorim cum trebuie. Vrem sa stam degeaba o zi intreaga. Pentru ca meritam, pentru ca ne gasim mereu una pe cealalta si pentru ca oamenii care cred in tine sunt magici. 

 

 

16 ianuarie 2019

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *