E ok sa nu mai poti

De aproape doua luni lumea in care traiesc imi apare simpla si reala. Cu oameni care au uitat sa asculte, cu oameni care vad doar partea goala a paharului cand el da pe dinafara de plin ce este. E a doua oara in viata mea cand lumea se arata urata.

Am obosit. Am inceput anul obosita sa bifez experiente noi, obosita sa cunosc oameni noi si obosita sa trag de mine pentru ceva mai mult. Nu stiu inca ce. Probabil toti anii in care profesorii nu mi-au acordat pic de credit ca pot sa fac multe, acum se traduc prin multe bifari ale unor expriente misto. Dar am obosit sa mai trag linie dupa fiecare an si sa imi sclipeasca ochii ca am reusit inca n chestii si anul acesta.

In 2019 este primul pas spre ce imi doresc cu adevarat. Primul pas in care fac pace cu mine si cu prioritatile mele. Nu trebuie sa bifezi 10 lucruri ca sa fii mandru tine. Trebuie sa le bifezi pe cele care te fac fericit cu adevarat si cele care chiar te imbogatesc sufleteste. Dar fa-le cu pasiune nu cu chin. E necesar sa iti doresti ceva puternic si sa il zici cu voce tare. Universul iti da. Te asigur. De aceea iti propun sa ai grija ce iti doresti.

Si fii fericit! E singurul pas pe care trebuie sa il faci in viata ca sa ai tot totul din lume.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *