Intoarcerea la toamna cu Decathlon

Suntem deja in luna septembrie si mie nu imi vine sa cred ca mai sunt 3 luni si intram intr-un an nou. Sper sa fie unul fara alte evenimente majore. 🙂 Si pentru ca este septembrie port cu mine sentimentul ca trebuie sa imi cumpar ceva nou pentru intoarcerea la munca. Desi, in vacanta stau foarte putin in timpul verii. S-au dus vremurile cand aveam vacanta 3 luni pe an.

Imi aduc aminte ce isterie era cand venea toamna si trebuia sa incepem scoala. Trebuia sa cumparam de la caiete pana la haine. Partea complicata in ceea ce privea hainele si incaltamintea era ca trebuia sa mergem in Targu Jiu deoarece, fiind un oras mai mare, varietatea produselor era mai mare. Chiar daca esti copil asta nu inseamna ca uneori nu simti nevoia sa alegi singur cu ce urmeaza sa te imbraci.

Acum lucrurile sunt mult mai usoare atat pentru parinti, cat si pentru copii. La Decathlon gasesti haine pentru toata familia si pentru toate activitatile sportive. Si daca mai gasesti si o oferta buna, lucrurile devin si mai usoare. O sa las mai jos link direct catre fiecare sectiune ca sa mergeti fix la produsele care va intereseaza. 

Iar daca mersul in magazin este o corvoada puteti face coamanda online cu ridicare din magazin sau livrare acasa. Si daca tot intrati pe site sau mergeti in magazin pentru cei mici, eu zic sa aruncati un ochi si la sectiunea cu articole pentru femei. Nu stii niciodata cand se agata un costum de fitness de tine. Sau poate chiar o pereche de adidasi de alergare, ca a venit toamna si alergatul prin parc tine loc de meditatie. Daca alergatul sau mersul la sala nu pentru voi, atunci plimbarile lungi sunt perfecte pentru relaxarea de dupa munca. Orice ati alege, important este sa nu stati inchisi in casa in aceasta toamna. Iesiti sa creati noi amintiri.

 

 

 

 

Orice ati alege, important este sa nu stati inchisi in casa in aceasta toamna. Iesiti sa creati noi amintiri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *