Din toata inima

Draga tu,

Nu stiu daca ai apucat sa asculti melodia celor de la Voltaj Din toata inima. Trebuie sa vezi si videoclipul. Ti se ridica parul pe tine nu alta. Sincer. Te face oarecum, prin raurile de nedreptati, sa vezi cat de puternici si inteligenti suntem. Toti romanii. Doar ca nu mai gasim motivul pentru care sa continuam. Cred ca am pierdut undeva pe drum tinta catre care am plecat.

Ma uitam la videoclip si ma gandeam ca au fost atat de multi oameni, in trecutul nostru ca neam, care au crezut in noi. In cei din viitor. Au crezut ca vom pretui curajul lor, ca ne vom mandri si ca nu ne vom mai vinde limba si cultura. In 2015 o dam cu draga inima pentru un iPhone 6 sau o aparitie la tv. Nu suntem singurii.

Nu intru in chestiuni politice, ce este rau sau ce este bine, cine are dreptate si cine greseste, dar daca nu suntem romani, cum ne numim? Cred ca cei care locuiesc in strainatate ar da orice sa aiba o slujba aici, in Romania, doar ca sa fie alaturi de familie. Daca ne va ma fi rusine sa luptam pentru cine suntem cum sa obtinem slujba dorita sau putina dreptate? Daca am incerca sa ne schimba noi, cei care vrem o lume mai buna, se vor schimba si cei care vin din urma. Sunt convinsa. Puterea exemplului este puternica. Prea puternica uneori.

Toti vrem sa fim cineva in ochii celuilalt si sa ni se acorde atentie si incredere. Critica nu face decat sa incordeze si mai mult muschii si sa se inceapa un razboi exterior. Ce ne costa sa zambim, sa multumim, sa nu ne mai grabim sa obtinem averi infinite doar ca sa dam peste nas cuiva? Lucrurile importante din viata cuiva sunt cele care vin fara sa dai bani pe ele.

Zambiti, iubiti si fiti o data multumiti! 🙂

Cu drag,

Lucille.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *