Liniștea acestei săptămâni

Foto: Nordic House

Când ai simțit ultima dată că ți se face pielea de găina? Nu, nu mă refer atunci când ai primit ultimul tip de telefon. Ai confundat sentimentul cu cel de superioritate sau cu cel de acceptare în rândul acelor oameni ,,la modă,,. Pielea de gaină e atunci când oferi hrană sentimentelor tale.

Când ai fost ultima dată mulțumit? Nu, nu mă refer la hotelul ăla de 5 stele din ultima vacanță din care nu te mai opreai să faci poze. Mă refer la mulțumirea aceea că existența ta a făcut pe cineva fericit sau ca a ajutat pe cineva.

Când ai ras cu sufletul și ai simtit că fiecare centimetru din obrazul tău se va rupe de la atâta râs?

Când te-ai uitat ultima dată în sus la cer noaptea doar ca să vezi stelele sau să cauți luna? Ai fi surprins să vezi câtă frumusețe stă acolo sus și așteaptă ochii tăi asupra ei.

In fiecare an, în luna decembrie, ne dorim ca în noul an să fim mai buni. Cu noi, cu ceilalți, cu viața. Dar ajungem peste câteva luni în săptămânile Paștelui și realizăm că încă nu ne-am apucat de treabă. Decembrie nu pleacă nicăieri, prin urmare ne putem dori și anul acesta ce ne-am dorit și anul trecut. Doar timpul nu are răbdare cu sufletul nostru.

Urmează o săptămână în care liniștea e de aur. Așa să fie și limba și gândul vostru. 🙂

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *